Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop 'Man Zijn'
VR 07 december | 10.00-17.00 uur | Hengelo

95,00


Man ben je met je geboorte. Echter of je het kunt ZIJN is een ander verhaal. Kun je je rol oppakken als man? Verantwoording dragen voor je hartsverlangen. Je visie in de wereld zetten, verbonden met je hart en de aarde.

Veel mannen kennen een afwezige vader. Niet per sé fysiek maar wel energetisch en emotioneel. Wie heeft je geïnitieerd in het Man Zijn los van je moeder?

De wereld om ons heen is overvloedig met beelden over hoe en wat een man zou moeten zijn. Wat is een “echte” man. Dit kan brengen dat je continu in competitie bent of gaat met deze beelden: Je wilt er aan voldoen of je wijst ze af. Beelden waardoor jij jeZelf kan afwijzen maar ook de mannen om je heen.

De wereld heeft behoefte aan mannen die hun macht verbinden met hun hart. Dit vraagt een afdalen naar je diepste kern. Je angsten, je verdriet, je boosheid onder ogen zien. Waarna je er een zekere afstand van kunt nemen. En het innerlijk kind in je omarmen.

Juist dan kun je de stap naar volwassenheid maken. Dat je los van goedkeuring van anderen je leven vormgeeft.

Dat je je leven gaat beleven zoals je hart je ingeeft. Luistert naar je hart en van daaruit durft op te treden/te handelen.

Informatie + Aanmelden » Essentiecoaching | Hans van den Boomen

essentiecoaching.nl
Bekijk Facebook event

Essentiecoaching
Esrein 19 A
Hengelo

Hans van den Boomen
074-2909171/06-44511841
hans AT essentiecoaching DOT nl