Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24okt 2022
Jaartraining: Groeien aan - en leven met de Tzolkin , Heilige Maya-kalender

Lian Lohuis
Bornerbroek

7 Avonden om de wijsheid van de Maya's te integreren in je dagelijks bestaan. Je gaat je bewust verbinden met deze kosmische energie en krijgt handvatten hoe je de Maya Kalander in all daily life kan integreren. Met de flow mee naar je ware zelf.

Welkom Jij, welkom flow.
Verdiep je in de eeuwenoude astrologie van de Maya’s en integreer deze kennis in je dagelijks leven voor meer flow en er- en herkenning van je ware natuur.

Ooit kwam de uitspraak naar me toe: “Als jij schuurt aan het goddelijke, dan schuurt het goddelijke aan jou” Dit is wat ik keer op keer ervaar en maakt dat ik me meer durf toe te vertrouwen aan de flow van het leven. Je verbinden met de flow van de Tzolkin brengt beweging op zielsniveau.
De bijeenkomsten zijn interactief. Theorie en ervaren zullen elkaar afwisselen. Daarnaast krijg je tools aangereikt voor thuis. Er is op papier, en in afstemming in het moment, ook ruimte voor persoonlijke Maya-astrologie.
De cursus is voor mensen die nog weinig feeling met deze materie hebben en voor mensen die al wat meer kennis hieromtrent hebben. Je verdiept de relatie met deze materie/energie op je eigen niveau.
Wat telt is je nieuwsgierigheid, je verwondering. Open staan voor de magie van het leven 

Ik zie je graag.

Informatie

24 okt 2022 t/m 17 apr 2023 | 21/ 11 - 19 /12 2022, 16 /1 - 13/2 - 13/3 en 17 april 2023
19.30 - 22.00
280,00 7 bijeenkomsten
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

IN BEWEGING - Lian Lohuis
Bornsestraat
7627 NT Bornerbroek

Contact

Jaartraining: Groeien aan - en leven met de Tzolkin , Heilige Maya-kalender