29mei 2022
OPSTELLINGEN dag

Tosho Kooimans i.s.m. Hans Planje
Enschede

Op zondag 29 mei geven Hans Planje en Tosho Kooimans van 11 tot 17 uur een opstellingen dag Yogacentrum De Bron in Enschede. Je kunt een opstelling voor jezelf reserveren of je kunt je opgeven om deze dag mee te doen als representant.

OPSTELLINGEN DAG

 

Hans Planje en ik geven al vele jaren opstellingen. Onlangs hebben we goede ervaringen opgedaan met het geven van korte bondige opstellingen tijdens een trainingsweekend op het Riekje Boswijk Instituut in Doorn. Op grond hiervan hebben we besloten om zelf een drietal losse dagen aan te bieden voor een breed publiek met persoonlijke opstellingen van maximaal een uur.

In deze opstellingen gaan we levensvragen onderzoeken i.v.m. je relatie, gezin, familie, vriendschappen, werk, wonen, inkomen, motivatie, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, zingeving of bewustwording.

Je kunt zo'n opstelling voor jezelf reserveren.

Wil je zelf geen opstelling dan kun je je opgeven om te assisteren als representant.
In dat geval kun je uitgekozen worden om in één of meerdere opstellingen mee te doen. Je representeert dan degene die de opstelling krijgt of iemand of iets waar deze een relatie mee heeft. Dit is heel bijzonder om te ervaren en laat je ook vaak een thema zien wat jou raakt.

We zijn heel blij dat we weer de mogelijkheid hebben om dit helende en inzichtgevende werk te kunnen doen en kijken ernaar uit om weer nieuwe en oude vertrouwde gezichten te zien.

 

Informatie

29 mei 2022 | Tosho Kooimans geeft deze dag samen met Hans Planje.
11.00 - 17.00
75,00 voor een opstelling of € 20 voor wie deze dag graag meedoet als representant
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Yogacentrum De Bron
De Klomp 120-101
7511 DJ Enschede

Contact

OPSTELLINGEN dag