Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27sep 2021
Online cursus 'Love your Energy'

Love this Moment
Online

Love your Energy is een online cursus van 4 weken. We gaan in op alle onderwerpen die invloed hebben op jouw energie. Dat zijn er meer dan je denkt! Om de 3 dagen krijg je een mail met een nieuwe module. Je bent welkom!

Energie is overal, alles is energie, jij bent energie! Maar hoe kan het dan dat jij zo vaak een tekort aan energie ervaart? Je voelt je moe, zit niet lekker in je vel of hebt lichamelijke klachten. Er zijn ontzettend veel factoren die invloed hebben op jouw energieniveau, op jouw gevoel van welzijn. Die ga je leren kennen en herkennen tijdens de cursus Love your Energy. Mijn waarheid is dat jouw energie weer kan gaan stromen als je terugkeert naar jouw kern, jouw ziel. Van daaruit kun je je leven weer vorm gaan geven. 

Love your Energy past bij jou als je:

Meer wil gaan leven vanuit jouw hart en intuïtie

Voelt dat er meer in jou zit maar dat er nu nog niet uitkomt

Meer grip wil krijgen op je energie

Moeite hebt om in balans te blijven in deze maatschappij en je daardoor vaak moe voelt of veel lichamelijke klachten hebt

Beter wil leren luisteren naar je lichaam

Meer behoefte hebt aan rust en stilte en merkt dat je steeds gevoeliger wordt

Praktische tips wil om om te gaan met hoogsensitiviteit en overprikkeling 

Een krachtige mindset wil ontwikkelen

Klaar bent om aan jezelf te werken zodat je je lichter en energieker gaat voelen

In deze 4 weken begeleid ik jou door middel van video's, oefeningen, opdrachten en meditaties. Zodat jij je krachtiger en gelukkiger gaat voelen, weer in contact met jezelf.

Liefs,

Nayana 

Informatie

27 sep 2021 t/m 24 okt 2021 | De online cursus heeft de duur van 30 dagen. Elke 3 dagen krijg je toegang tot een nieuwe module. Na aanmelding kun je meteen starten!
00.00 - 00.00
175,00

Waar?Online

Contact

Online cursus 'Love your Energy'