20okt 2021
Yoga Self-care Programma


Borne/ Enschede/ online

Self-care, bewust worden, ontspannen. Je ontdekt wat goed gaat, waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen. Je voelt waar spanning vastzit en wat te doen om dit los te laten. Je ervaart het belang van een moment voor jezelf, je laadt weer op.

Soms ervaar je dat je heel veel vraagt van jezelf. Dat er een grens zit aan geven. Met dit programma bied je jezelf ondersteuning, ontspanning en bewustwording met de bedoeling om weer in je kracht te komen. En je krijgt praktische handgrepen om dit vast te houden.

De yoga, ademhalingsoefeningen en meditaties helpen je om op een gezonde manier te geven en te ontvangen. Hierdoor neemt je energieniveau, je zelfvertrouwen en zelfwaardering toe. Basis daarbij is dat je jouw plek inneemt.

Daarnaast wordt er uitgewisseld over specifieke thema’s. Er zit helende kracht in vertellen en luisteren, zonder oordeel of mening.

De yoga in het Self-care programma, komt uit het werkboek ‘Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander’, dat hiervoor speciaal is samengesteld. De yoga is hierin zowel op de mat als op de stoel beschreven.

Reacties van deelnemers:

“Ik durf makkelijker te vragen en weet beter wat belangrijk voor me is om zo prettig mogelijk te leven.”   “Ik heb ontdekt hoe belangrijk mijn ontspanningsmoment is elke dag.”    “Ik ben meer tot mezelf gekomen.”    “Ik ben bewuster geworden van mijn eigen grenzen.”

Beweegcondities, gezondheidscondities en leeftijd hoeven geen belemmering te vormen voor deelname aan dit programma. Het werkboek, dat als naslagwerk kan dienen, is ook los verkrijgbaar

Heb je belangstelling, maar passen tijden/data niet? Vraag naar de mogelijkheden.

Informatie

20 okt 2021 | Zeven workshops. Vervolg data 27 oktober, 3 ,10 ,17, 25 november en 2 december 2021.
13.15 - 15.45
240,00 Voor TotaalProgramma, incl werkboek. Samen? 2e persoon € 160,- Enkele workshop € 32,50.-

Waar?

Borne en/of Enschede. Online indien regelgeving hierom vraagt.

Borne/ Enschede/ online

Contact

Yoga Self-care Programma