Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20nov 2021
Vrouwenjaartraining Rode Draak cirkel

Lian Lohuis IN BEWEGING
Bornerbroek en omstreken

Welkom groei, welkom levenskracht Een uitnodiging om jezelf thuis te heten bij jezelf, de verbinding met je levensenergie - je seksuele energie te vergroten. 10 zaterdagen met bezinning, beweging/dans, rituelen, lichtwerk en meer.....

Welkom groei, welkom levenskracht
                                 
Welkom mooie vrouw in deze  Rode Draak cirkel.
Een uitnodiging om jezelf thuis te heten bij jezelf. Een ar om de verbinding met je levensenergie - je seksuele energie te vergroten.
De energie van  het  - GEEL ZAAD 3 ar -  volgens de Maya kalender/ Tzolkin, nodigt ons  allemaal uit dit ar: “Durf maar, volg je natuurlijk groei voorbij zekerheid”  Het zaad in ons mag ontwaken, onze kwaliteiten en talenten mogen hun natuurlijke weg vinden. In het klein en in het groot.De training ondersteunt het fysieke, mentale en spirituele leven van je vrouw- zijn. Je gaat meer vertrouwen op je gevoel. Je sluit jezelf aan op een vrouwelijke bron van energie en wijsheid en herstelt de verbinding tussen je hart en je bekken. Je leert jezelf te centeren en de centrale Psoas-spier in balans te brengen door ‘niet’ doen. Je gaat meer contact maken met je behoeftes en je gevoelens.
Elk nieuw leven ontspringt vanuit de baarmoeder, inclusief creaties en nieuwe wegen. Wat wil er dit ar door jouw heen geboren worden?
Je ware natuur mag floreren. 
Ter verdieping  en ondersteuning krijg je vanuit de Tzolkin,  Maya- astrologie, de nodige inzichten en tools aangereikt. In flow, mee stromen met wie jij in de kern bent.Tijdens de bijeenkomsten bewegen we mee met de natuur in- en de natuur buiten ons. De Tzolkin, zal mede een grote inspiratie bron zijn. Het zijn bijeenkomsten van bezinning, beweging/dans, rituelen, klank, creativiteit,  toepasbare Tzolkin informatie  (algemeen  en persoonlijk),……… 


 

 

Informatie

20 nov 2021 t/m 08 okt 2022 | 18/12 2021, 15/1 - 12/2 - 14 of 20 /3 - 16/4 - 14/5 - 11/6 - 10/9 - 8/10 2022
14.00 - 22.00
1.000,0 Betalen in termijn is mogelijk, inclusief een eenvoudige maaltijd,koffie en thee; persoonlijke Tzolk
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Twente
Preciese lokatie volgt
7627NT Bornerbroek en omstreken

Vrouwenjaartraining Rode Draak cirkel