19sep 2021
Herfst Forest Bathing

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Enschede

Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom een middag bosbaden en ontdek de voordelen die het je kan geven.

Zoek jij verbinding met de natuur, om zo ook de verbinding met jezelf te versterken? Heb jij behoefte aan rust om je heen, om zo naar je innerlijke stem te kunnen luisteren? En wil je zowel geestelijk als lichamelijk in beweging zijn?

Dan is een bosbad je aan te raden.

Graag neem ik je mee op een wandeling waar je de tijd en ruimte krijgt om contact te maken met de natuur en jezelf. Via de begeleide oefeningen haal je meer uit dit bosbad dan alleen een frisse neus.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. Daarbij nodig ik je regelmatig uit om deel te nemen aan de oefeningen die je bewustzijn prikkelen. Ook kan je vanuit het contact met mijn co-therapeut (mijn hond) tot nieuwe inzichten over jezelf komen.

Tijdens dit bosbad besteden we aandacht aan de herfst. Hierbij komen onderwerpen als loslaten, trots-zijn en zachtheid aan bod. Het gebied waar we doorheen wandelen nodigt uit tot creativiteit en speelsheid, zo wordt je door de natuur uitgedaagd om deze kwaliteiten in jezelf te ontdekken.

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers.

Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website. Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een berichtje via de mail.

Informatie

19 sep 2021
13.00 - 16.00
35,00 incl thee en iets lekkers

Waar?

Het Lankheet

7545 EG Enschede

Contact

Herfst Forest Bathing