12dec 2021
Winter Forest Bathing

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Lutterzand

Vind in het contact met de natuur de levenskracht in jezelf! Kom een middag bosbaden en ontdek de voordelen die het je kan geven.

Zoek jij verbinding met de natuur, om zo ook de verbinding met jezelf te versterken? Heb jij behoefte aan rust om je heen, om zo naar je innerlijke stem te kunnen luisteren? En wil je zowel geestelijk als lichamelijk in beweging zijn?

Dan is een bosbad je aan te raden.

Graag neem ik je mee op een wandeling waar je de tijd en ruimte krijgt om contact te maken met de natuur en jezelf. Via de begeleide oefeningen haal je meer uit dit bosbad dan alleen een frisse neus.

Een forest bathing bij Natuurtherapie duurt 3uur, waarbij we een route afleggen die je normaal in 1uur kunt lopen. Daarbij nodig ik je regelmatig uit om deel te nemen aan de oefeningen die je bewustzijn prikkelen. Ook kan je vanuit het contact met mijn co-therapeut (mijn hond) tot nieuwe inzichten over jezelf komen.

Tijdens dit bosbad besteden we aandacht aan de winter. Bezinning, rust en structuur in het leven zijn de onderwerpen die deze wandeling diepgang geven. Hier gaat het over wat jij nodig hebt om tot jezelf te komen, hoe het je lukt om je eigen weg te volgen en hoe jij ook eigen plannen kunt maken voor de toekomst. Laat je door het contact met de natuur inspireren.

Prijs: €35,- incl thee en wat lekkers.

Locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wil je meer weten over deze activiteit? Volg dan de link naar de website. Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een berichtje via de mail.

Informatie

12 dec 2021
13.00 - 16.00
35,00 incl thee en iets lekkers

Waar?

Lutterzand

7545 EG Lutterzand

Contact

Winter Forest Bathing