Relatie Inspiratie Dag ( Liefde InZicht! )
ZO 24 juni | 10.00-16.30 uur | Enschede

59,00


Graag nodigen wij je uit om samen met je partner of zonder partner mee te doen op deze inspirerende en inzichtgevende relatiedag (proef-dag).

Wens je meer verdieping, evenwicht of ontspanning in je huidige relatie? Zoek je inzicht over terugkerende conflicten in (voorbije) relaties? Of verlang je naar liefde die beide partners versterkt?

Kom dan naar onze proef-dag LiefdeInZicht. Op een speelse en verdiepende manier delen wij graag de meest krachtige inzichten van relatie-experts met jou. Daarmee krijg je meer begrip en waardering voor jezelf en je partner, raak je minder van elkaar verwijderd in ruzies en kun je elkaar meer steun geven zonder jezelf te verliezen.

Deze geheel verzorgde dag brengen we door in de bijzondere omgeving van klooster Dolphia. We bieden een prettige bedding voor elke deelnemer. Er is voldoende ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld in de prachtige binnentuin. Ook kun je leren van gelijkgestemden. De Relatie Inspiratie Dag geeft je de mogelijkheid om vlak voor de zomervakantie kwali-tijd te nemen, samen met je geliefde of met jezelf. De inzichten die we met elkaar opdoen, kunnen je inspireren om tijdens de zomermaanden zelf een andere kleur aan je relatie(s) te geven.Voor singles en stellen, er is plek voor 12 deelnemers!

datum:  zondag 24 juni 2018

tijd : 10:00 tot 16:30

kosten:  59 euro p.p. (lunch, lekkers en syllabus inclusief)

locatie:  Klooster Dolphia Enschede

begeleiding: Robin Pater & Iris van Deutekom (relatiebegeleiders & liefdespartners)

aanmelding:  via RobinpaterAThotmailPUNTCOM

Wees welkom! We kijken ernaar uit j(ulli)e te ontmoeten

Meer Informatie + Aanmelden


0615333963
robinpater AT hotmail DOT com

Enschede


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente