Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Irisfoto's en Irisdiagnose
WO 25 november | 13.00-17.00 uur | Enschede

10,00 | zie beschrijving voor de prijs per onderdeel


Heb jij altijd al eens foto’s van je eigen ogen willen hebben? Of zelfs willen weten wat er op het gebied van gezondheid in je ogen te zien is? Dan is nu je kans!

Op 25 nov 2020 kan je een persoonlijke afspraak met mij maken voor het maken van een set irisfoto's of voor een volledige irisdiagnose. Dit is niet altijd mogelijk, gezien ik nu voornamelijk in de natuur behandelingen geef. Ik bied de foto's en diagnose nu voor een laag tarief aan ivm de opening van het Centrum de Gouden Driehoek.

Wat kan je verwachten?
Voor het maken van een set irisfoto’s nemen we ongeveer 15min de tijd om kwalitatief goede foto’s van elk oog te maken. Er genoeg tijd om nog enkele vragen te beantwoorden. Je ontvangt de foto’s achteraf digitaal per email. De kosten hiervoor zijn €10

Voor een volledige irisdiagnose nemen we 1uur. Hier maken we eerst foto’s van elk oog, die we vervolgens bespreken. Zo kunnen opvallende tekens aangewezen en simpele adviezen mee naar huis gegeven worden. Hier is volop ruimte voor vragen. De irisfoto’s ontvang je achteraf digitaal per email. De kosten hiervoor zijn €45

Heb je interesse?
Meldt je aan uiterlijk op maandag 23 nov. Geef hierbij aan of je enkel irisfoto’s of de volledige irisdiagnose wilt ontvangen. Aanmelden kan via mail of what’s app. Na de aanmelding krijg je een tijd toebedeeld.

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Het Centrum de Gouden Driehoek
Klaaskateplein 71
7523 JZ Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Natuurtherapie Esra Tjemkes

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!