Inzicht in je relatie(s)
ZA 27 oktober | 10.30-17.00 uur | Albergen

| Deze workshop vindt meerdere keren per jaar plaats
| Inbrengen vraag: €135,- / Representeren: € 75,-


Relaties, ze zijn er in vele vormen: met je (ex)partner, kinderen, vader, moeder, broer of zus en vrienden. Maar je hebt ook werkgerelateerde relaties. Vaak is de relatie met je partner, ouders, kinderen, broers of zussen een relatie die dicht bij je staat. Met name deze relaties hebben de grootste invloed op ons. Sommige relaties zijn warm en liefdevol en brengen je veel positiviteit en levensvreugde. Sommige relaties verlopen stroef, moeizaam en zitten vol conflicten, maar ook deze relaties zijn er om je groei en ontwikkeling te brengen. Echter zien we vaak niet de oplossing die het probleem juist laat zien. Vaak is dieper kijken vanuit het systemisch perspectief nodig.

  • Wil je meer helderheid en heling over de relatie(s) in jouw leven?
  • Ervaar je telkens hetzelfde probleem?
  • Wil je inzicht in jouw patroon in relatie(s)?
  • Wil je meer verdieping en levensvreugde binnen jezelf en je relatie(s) ervaren?

Een opstelling met paarden kan je zicht geven op dat wat jou blokkeert, wat je mist of waar je verdriet van hebt. Als je daar zicht op krijgt, krijg je helderheid, want dan zie je opeens wat altijd onzichtbaar is geweest en dan kun je ernaar kijken. Dat geeft een nieuw perspectief en daardoor komt er beweging in. Je komt los van de belemmerende patronen en obstakels in je systeem, waardoor je nieuwe ruimte krijgt en meer vrijheid ervaart om te handelen zoals dat bij jou past. En daardoor ervaar je meer rust, verdieping en plezier in je relatie en je leven

Meer Informatie + Aanmelden

06-13593687
sandra AT sandracoachenmetpaarden DOT nl

Erve Vleerboer, Vleerboersweg 28, Albergen

Meer agenda van Sandra Coachen Met Paarden

september 2018

Aarden met Paarden Ont-moetingsdag

ZO 30 sep 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Aarden met Paarden Ont-moetingsdag

Je gaat deze dag zien, ervaren en voelen hoe het is om op een authentieke en natuurlijke wijze te communiceren met paarden. Je kunt deze dag bijwonen als verrijking in zowel je persoonlijke leven als je werk activiteiten.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymHengelo

oktober 2018

Van Stress naar Innerlijke Balans

ZA 06 okt 11.00 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Van Stress naar Innerlijke Balans

We zijn vaak gewend om meer naar ons hoofd te luisteren dan naar de wijsheid van ons lichaam. Dat is zo jammer, want ons lichaam geeft ons continu waardevolle signalen. Velen zijn het contact met zichzelf en hun lichaam grotendeels kwijtgeraakt door omsta
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Puur Vrouw

ZA 13 okt 9.30 uurCoaching - Diverse Coachingcursus
Puur Vrouw

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we contact maken met jouw pure vrouw zijn en de verschillende lagen hierin. Een verdiepingsproces om uiteindelijk steeds meer thuis te komen bij jezelf, als vrouw en hiermee je innerlijke passie.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Ruimte voor je Dromen en Verlangens

ZA 20 okt 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Ruimte voor je Dromen en Verlangens

Wat belemmert je om je pad van geluk te bewandelen? Maak weer contact met die sprankeling in je. En krijg helder wat jou wezenlijk belemmert. Ik help je er graag bij.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen

november 2018

Van Angst naar Vertrouwen

ZA 03 nov 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Van Angst naar Vertrouwen

Angst laat ons zien waar nog delen zitten binnen jezelf die geheeld mogen worden. Hoe meer hoe beter want het brengt je dichter bij jezelf en bij je intuïtie. En je intuïtie vertelt jou wat het beste voor je is vanuit vertrouwen.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen

februari 2019

Verdiepend Coachjaar

ZA 09 feb 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingopleiding
Verdiepend Coachjaar

In een uniek programma gedurende 8 maanden nemen ik en de paarden je mee op een avontuurlijke reis van binnen jezelf naar buiten toe. Naar meer balans, zelfvertrouwen en authenticiteit. Je zit lekkerder in je vel en ervaart meer plezier, geluk en ontspann
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente