Jaarcursus Intuitieve Ontwikkeling
WO 26 september | 19.30-22.00 uur | Borne

26 september 2018 t/m 05 juni 2019
330,00 | Indien gewenst, in 2 termijnen


In deze cursus, die samen met mijn college Ingrid Nijhuis wordt gegeven, leer je dichter bij jezelf te komen en te vertrouwen op de informatie vanuit je innerlijke bron, zeg maar je innerlijke weten. Door je intuitie te ontwikkelen leg je tevens een basis voor jouw persoonlijke groei.

Je gaat veel doen en ervaren, maar de nadruk ligt vooral op voelen en op jouw eigen gevoel leren te vertrouwen.  Dit doe je ondermeer door te leren ontspannen en goed gronden, dit laatste houdt in dat je met beide benen op de grond staat. Het leren invoelen is een proces van contact maken met je innerlijke leiding.

We maken gebruik van visualisaties en meditaties, ondermeer ondersteund door klankschalen. Je leert om steeds meer bij jezelf aan te komen en te luisteren naar en te vertrouwen op jouw gevoel en jezelf. Hierdoor schep je ook meer helderheid in jezelf en in je relatie tot anderen. Je leert patronen herkennen.

Er wordt aandacht besteed aan de chakra’s en de aura en je leert er mee werken, het voelen en laten stromen van energie, de kracht van kleur en jouw geboortegetal, de ziel, psychometrie, het geven van een reading en het creëren van een krachtveld. Ook werken we met engelenkaarten. Je ontvangt een hand-out en oefeningen voor thuis mee.

Cursusdata:   2018: woensdag 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december

                      2019:  woensdag 16 januari, 13 februari, 20 maart, 17 april, 8 mei en 5 juni

Aanvang:      19.30 uur, einde 22.00 uur

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

053 - 477 21 28
wg.velthuis AT home DOT nl

Met Hart en Ziel Centrum, Bornerbroeksestraat 2 a (eerste verdieping), Borne

Meer agenda van Life and Spirit


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente