Van Angst naar Vertrouwen
ZA 03 november | 10.30-16.30 uur | Albergen

135,00 | Kijk op de website voor eventuele aanbiedingen en korting


LEVEN VANUIT HET OVERLEVEN IS LEVEN VANUIT ANGST.

We zijn grotendeels opgevoed met angst. We worden door de kranten, media, systemen waarin we ons bevinden continu belaagd met wat we moeten doen om bijvoorbeeld gezond te kunnen blijven, we laten ons overal voor verzekeren want stel als? Vanaf  jongs af aan moeten we bezig zijn met hoe ons geld te verdienen voor onze toekomst en onze oude dag. Eigenlijk worden we gewoon bang gemaakt want als we niet doen wat we volgens de omgeving moeten doen, dan? Ja, dan wat? We gaan behoorlijk verkrampt door het leven. Velen zijn zich nog niet volledig bewust hoezeer angst de regie heeft. Stress en onrust zijn termen die we wel kennen, echter daaronder sluimert angst.

Angst heeft te maken met conditionering en welke gedachten en overtuigingen je hebt. Angst laat ons zien waar nog delen zitten binnen jezelf die geheeld mogen worden. Hoe meer hoe beter want het brengt je dichter bij jezelf en bij je intuïtie. En je intuïtie vertelt jou wat het beste voor je is vanuit vertrouwen. Als we vanuit stress en dus angst blijven leven worden we uiteindelijk ziek, we raken overbelast, onze immuunsysteem haakt af enzovoort. Daarom is het zo belangrijk om te kijken waar we nu eigenlijk zo bang voor zijn en dat te gaan helen. Dit alles begint met durven VOELEN.

Ik werk deze dag veel vanuit opstellingen werk, waarbij de paarden ons op een prachtige manier ondersteunen en helpen. Intuïtief en zonder oordeel.

Meer Informatie + Aanmelden

06-13593687
sandra AT sandracoachenmetpaarden DOT nl

Erve Vleerboer, Vleerboersweg 28, Albergen

Meer agenda van Sandra Coachen Met Paarden

september 2018

Aarden met Paarden Ont-moetingsdag

ZO 30 sep 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Aarden met Paarden Ont-moetingsdag

Je gaat deze dag zien, ervaren en voelen hoe het is om op een authentieke en natuurlijke wijze te communiceren met paarden. Je kunt deze dag bijwonen als verrijking in zowel je persoonlijke leven als je werk activiteiten.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymHengelo

oktober 2018

Van Stress naar Innerlijke Balans

ZA 06 okt 11.00 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Van Stress naar Innerlijke Balans

We zijn vaak gewend om meer naar ons hoofd te luisteren dan naar de wijsheid van ons lichaam. Dat is zo jammer, want ons lichaam geeft ons continu waardevolle signalen. Velen zijn het contact met zichzelf en hun lichaam grotendeels kwijtgeraakt door omsta
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Puur Vrouw

ZA 13 okt 9.30 uurCoaching - Diverse Coachingcursus
Puur Vrouw

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we contact maken met jouw pure vrouw zijn en de verschillende lagen hierin. Een verdiepingsproces om uiteindelijk steeds meer thuis te komen bij jezelf, als vrouw en hiermee je innerlijke passie.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Ruimte voor je Dromen en Verlangens

ZA 20 okt 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Ruimte voor je Dromen en Verlangens

Wat belemmert je om je pad van geluk te bewandelen? Maak weer contact met die sprankeling in je. En krijg helder wat jou wezenlijk belemmert. Ik help je er graag bij.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Inzicht in je relatie(s)

ZA 27 okt 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Inzicht in je relatie(s)

Je komt los van de belemmerende patronen en obstakels in je systeem, waardoor je nieuwe ruimte krijgt en meer vrijheid ervaart om te handelen zoals dat bij jou past. En daardoor ervaar je meer rust, verdieping en plezier in je relatie en je leven.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen

februari 2019

Verdiepend Coachjaar

ZA 09 feb 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingopleiding
Verdiepend Coachjaar

In een uniek programma gedurende 8 maanden nemen ik en de paarden je mee op een avontuurlijke reis van binnen jezelf naar buiten toe. Naar meer balans, zelfvertrouwen en authenticiteit. Je zit lekkerder in je vel en ervaart meer plezier, geluk en ontspann
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente